به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجتالاسلاموالمسلمین سید مهدی خاموشی در این مراسم بنیاد فرهنگی البرز را یکی از شعب مهم وقف در کشور با نیت بلند، درخور و به زمان دانست و گفت:نیتی که در این وقفنامه آمده، جایزه علمی است. ما سعی کردهایم این موقوفه را بهینه کنیم یکی از ثمرات بهینه کردن این موقوفه افزایش جوایز آن است.
وی ادامه داد: دفتر مرکزی این موقوفه عوض شده است که وضعیت بهتری از دفتر قبلی دارد. سعی شده ارتباطات این بنیاد با وزارتخانههای تخصصی بهصورت قویتری پیگیری شود بهعنوانمثال با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، ارتباطات دقیقی برقرار کردهایم به جهت اینکه نخبگان را به ما معرفی کنند ما هم شاخصههای انتخاب نخبگان علمی را رشد بدهیم.
خاموشی بابیان اینکه جایزه بنیاد البرز میتواند تنوع پیدا کند، افزود: باید جنبه معنایی جایزه بنیاد البرز را تقویت کنیم مثل حمایت از یک اختراع.
وی با تأکید بر اینکه سازمان اوقاف برای دانشبنیانها برنامه خاصی دارد، تصریح کرد: بیش از 300 شرکت دانشبنیان در رشتههای مختلف با ما وارد مذاکره شدهاند و بیش از 30 شرکت دانشبنیان با ما وارد قرارداد مشارکت یا نوع دیگری از قرارداد شده اند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه استارت آپ ها میتوانند بنیاد البرز را حمایت کنند، گفت: همین نخبگانی که از بنیاد البرز جایزه دریافت میکنند میتوانند برای این منظور ساماندهی شوند.
خاموشی اضافه کرد: خیلی از اندیشههایی که به تولید منجر شده و میتواند اقتصاد درونزا را توسعه بدهد و حمایت کند همین دانشبنیانهایی هستند که توانمندیهای زیادی دارند.
وی یادآور شد: در آینده بیشتر از این جایزه خواهید شنید و مردم،دانش آموزان، طلاب،دانشجویان، صاحبان اختراع و اکتشاف بیشتر به آن توجه خواهند کرد. نیت این واقف خالصا لوجه الله است و تأکید کرده است که فقط از منابع خود بنیاد این جایزه تأمین بشود.
خاموشی سپس بهمرور توصیههای رهبر انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی درزمینهٔ توسعه علم و دانش پرداخت و گفت: ما میخواهیم از طریق بنیاد البرز بر شتاب علمی کشور بیافزاییم.