حاج حسن آهی که متولی موقوفات آهی در تهران و آبعلی است گفت: مرحوم پدر و پدربزرگم از بیش از 150سال پیش بخش عمده ای از اموال خود را وقف کردند و با احداث مسجد در سرآسیاب دولاب در تهران و احداث مسجد و گورستان در شهرستان آبعلی، سعی در گرامیداشت این سنت حسنه داشتند.
وی ادامه داد: هم اکنون هم با به روزرسانی تجهیزات موقوفات و ارائه خدمات متنوع فرهنگی و دینی به عموم مسلمامان، این موقوفات و مساجد به تاثیرگذاری فرهنگی می پردازند.
آهی با تقدیر از سازمان اوقاف و امورخیریه گفت: برای واقفین و متولیان این نکته که بدانند اموال وقفی و عایدات حاصل از آن در امور اجتماعی به کارگرفته شده و برای فرهنگسازی دینی و رونق تولید هزینه می شود امر بسیار پسندیده ای است. سازمان اوقاف هم در یکسال گذشته تلاش کرده با حمایت از کارآفرینان و راه اندازی وقف اجتماعی، در ترویج این سنت حسنه نقش بسزایی داشته باشد و این فرهنگ مغفول مانده دینی را ترویج دهد.
آهی با اشاره به لزوم فرهنگسازی درباره وقف گفت: به عنوان ذاکر اهل بیت(ع) معتقدم باید این سنت حسنه را در بین عموم مردم ترویج داد. اما بهتر است که تنها به یک جلسه کوتاه بسنده نکرد و به صورت مداوم و ریشه دار با ابزار متنوع فرهنگی به این امر پرداخت. همچنین مراجع و واعظین در منابر و مجالس وعظ بر گسترش این امر بکوشند و این ظرفیت عظیم را به همه معرفی کنند.