محمدرنجبر مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان خراسان رضوی سنت در گفتگویی با اشاره به اهمیت وقف گفت: مدرسه سازی به نوعی وقف است. در واقع خیرین زیادی با اشکال مختلف در جهت مدرسه سازی مشارکت داشته اند اهدای زمین ، منزل مسکونی ، ساخت مدرسه ، مشارکت در ساخت مدرسه و فضاهای آموزشی از انواع حضور مؤثر خیرین گرانقدر محسوب می شود .
رنجبر با اشاره به تلاش این مجمع برای ترویج فرهنگ وقف گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز در استان از سال 77 تأسیس شده و در طی این سالها حدود 5000 مدرسه توسط خیرین و یا با مشارکت آنها ساخته شده بطوری که در همین مهر ماه 98 حدود 600 کلاس که بصورت مردمی و مشارکتی احداث شده بود تحویل دانش آموزان عزیز شد. در واقع حمایت از دانش آموزان همین احداث فضا های مناسب برای آنهاست. یکی از رویکرد های مجمع خیرین مدرسه ساز استان اطلاع رسانی - تبلیغات و برگزاری جشنواره های خیرین مدرسه ساز است که از آن طریق نیازها و ضرورت مشارکت در این کار خیر به خیرین و مردم اعلام شود.
وی به اثرات وقف اجتماعی اشاره کرد و گفت: سنگ بنای توسعه هر کشور آموزش و پرورش است بنابراین کمک به توسعه این بخش از کشور که مستقیماً با تعلیم و تربیت نونهالان و دانش آموزان سر و کار دارد می تواند کمک قوی تری در تامین فضاهای آموزشی استاندارد و مطلوب داشته باشد و وقتی دانش آموز در فضای مطلوب تحصیل کند قطعاً با رغبت بیشتری به تحصیل خواهد پرداخت . در واقع وقف اجتماعی مدرسه سازی به صورت مستقیم صرف توسعه و سرافرازی کشور می شود.