• بله
  • اینستاگرام
لوگو_سازمان_اوقاف

تازه های خبری

بيشتر

چهارشنبه29مرداد1404

09:29

101

آزادی ۹ زندانی جرایم غیرعمد از محل موقوفات در کردستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان، از آزادی ۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در استان خبر داد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان، از آزادی ۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کاروند با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با محوریت کمک به آزاد سازی زندانیان، اظهار داشت: در این اقدام خداپسندانه و با پشتوانه موقوفات استان کردستان و همکاری دفتر تولیت موقوفه میرزا رضا وزیر سنندج به تولیت جناب آقای علیرضا وزیری، زمینه آزادی این ۹ نفر فراهم شد و آنان به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.
کاروند افزود: وقف نقشی اساسی در حمایت از اقشار مستضعف جامعه دارد و به‌طور مستمر خدمات متنوعی به اقشار مختلف ارائه می‌شود. یکی از این عرصه‌های مهم، کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد است که به‌واسطه نیات خیر واقفان تحقق می‌یابد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ وقف می‌تواند پشتوانه‌ای بزرگ برای حل بسیاری از مشکلات اجتماعی و کاهش آسیب‌های ناشی از آن باشد.
لازم به ذکر است موقوفه میرزا رضا وزیر از موقوفات تاریخی سنندج بوده که قسمت قابل توجهی از عواید موقوفه در طول سال با نیت خیرات و مبرات هزینه امور عام المنفعه می شود.

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر