• بله
  • اینستاگرام

اخبار

بيشتر

دوشنبه13مهر1405

15:47

203

رئيس مرکز امورقرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه:

لذت ارتباط با کلام خدا را با کاربردی‌سازی آیات آموزش دهیم

حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده گفت: باید با کاربردی کردن آیات، لذت ارتباط با کلام خدا را به کودکان و نوجوانان آموزش داد تا این کتاب برای آن‌ها مألوف و لذت‌بخش باشد.

حجت‌الاسلام سیدناصرالدین نوری‌زاده گفت: باید با کاربردی کردن آیات، لذت ارتباط با کلام خدا را به کودکان و نوجوانان آموزش داد تا این کتاب برای آن‌ها مألوف و لذت‌بخش باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصرالدین نوری‌زاده رئيس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه، شامگاه یکشنبه‌، ۱۲ مهرماه در آیین اختتامیه مرحله استانی چهل و نهمین دوره مسابقات قرآن کریم و تجلیل از برگزيدگان قرآنی استان یزد، با گرامیداشت یاد شهدا به ویژه رهبر شهد انقلاب و شهید حسن دانش با تأکید بر رعایت تقوا گفت: تقوا یعنی حفظ و حراست نفس از هر آنچه که مخالف رضایت پروردگار است.
 
وی با استناد به آموزه‌های قرآن کریم، بر ضرورت بهره‌گیری از تمام توانمندی‌ها در مواجهه با دشمن تأکید کرد و افزود: در برابر دشمن نباید دچار ناامیدی شد؛ چرا که نصرت از جانب خداوند است. در جنگ کنونی هم همین گونه است و قرآن کریم بر امیدواری تأکید دارد و مؤمن باید نسبت به آنچه از آن ناامید است، امیدوارتر باشد.
 
حجت الاسلام نوری‌زاده با اشاره به تأکید قرآن کریم بر تلاوت قرآن و انس هرچه بیشتر با این کتاب الهی گفت: قرآن مایه طمأنینه، آرامش و قوت قلب است و ارتباط با این کتاب آسمانی، در واقع گفت‌وگو با خالق و رازق عالم است؛ در حالی که ارتباط انسان با خداوند از طریق نماز و دعا و کلماتی که اهل‌ بیت(ع) تعلیم داده‌اند، صورت می‌گیرد.
 
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه با اشاره به اینکه موفقیت در حوزه قرآنی زمانی محقق می‌شود که قرآن از آغاز روز تا پایان آن و در تمامی مراحل زندگی همراه انسان باشد، بیان کرد: مسابقات قرآن کریم وسیله‌ای برای انس و زندگی با آیات الهی است، نه صرفاً هدفی برای کسب آمار و همچنین دریچه‌ای است تا بر سر این سفره بنشینیم و با آیات الهی ارتباط برقرار کنیم و آیات در روح و روان ما جریان پیدا کند. البته باید با کاربردی کردن آیات، لذت ارتباط با کلام خدا را به کودکان و نوجوانان آموزش داد تا این کتاب برای آن‌ها مألوف و لذت‌بخش باشد.
 
حجت الاسلام نوری‌زاده با تبیین مفهوم «پایتخت قرآنی» گفت: شهری پایتخت قرآنی می‌شود که در آن میزان تخلفات و نقض قوانین کاهش یافته و آیات الهی سرلوحه برنامه‌ها و رفتارها باشد. نباید از قرآن تنها در امور ظاهری و تشریفاتی مانند افتتاحیه یا مراسم‌ سنتی استفاده کرد، بلکه پایتخت قرآنی شهری است که مردم آن به فرمایشات خدا و اهل‌ بیت(ع) عمل می‌کنند.
 
وی با تأکید بر ضرورت «تدبر» در آیات، شکر نعمت قرآن را مستلزم شناخت عظمت آن و پیوند میان عرفان و شکرگزاری دانست و بر ضرورت تأمل در آیات و آیات منتخب برای درک عمیق‌تر کلام وحی تأکید کرد و افزود: قرآن برای فهم، ارتباط و تأمل آسان شده است.
 
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه با اشاره به برگزاری مسابقات متنوع بیان کرد: مسابقات رویش ویژه استعدادهای ویژه قرآنی کشور از آن جمله است که امسال حدود دو هزار و ۳۰۰ نفر در مدرسه نخبگان تلاوت شرکت کردند و در طول سال برنامه‌های مختلفی برای این استعدادها اجرا می‌شود. در قالب این برنامه نوجوانان به سبک قاریان مشهور تلاوت می‌کنند. حدود ۵۰ نفر به مرحله فینال راه یافتند که از این تعداد ۱۳ نفر شامل سه نفر ممتاز، سه نفر عالی و هفت نفر شایسته تقدیر معرفی شدند. البته به تمامی متسابقان هدایایی تقدیم شد.
 
وی با اشاره به برگزاری مسابقات معارفی در قم گفت: این مسابقات در رشته‌های صحیفه سجادیه، نهج‌البلاغه، خطبه‌خوانی و همچنین تفاسیر اهل سنت و شیعه در حال برگزاری است که اختتامیه آن اواسط آذرماه به میزبانی قم برگزار می‌شود.
 
حجت الاسلام نوری‌زاده با اشاره به برگزاری چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بیان کرد: حدود ۶۷ هزار نفر در این مسابقات شرکت کردند و هم‌اکنون در مرحله نیمه نهایی قرار دارد که حدود ۵۴۰ نفر توانستند به این مرحله راه یابند و آثار ضبط در حال داوری است و مسابقات نهایی در زاهدان برنامه‌ریزی و برگزار می‌شود. 
 
وی از برگزاری چهل‌و‌دومین و چهل‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن خبر داد و افزود: فینال چهل‌ودومین دوره به‌دلیل جنگ تحمیلی در سال گذشته برگزار نشد و امسال انجام می‌شود. چهل‌وسومین دوره مسابقات نیز در مرحله ثبت‌نام بوده و برای دی‌ماه برنامه‌ریزی شده است.
 
حجت الاسلام نوری‌زاده با اشاره به مسابقات انتخابی کاروان نور برای حج گفت: این کاروان از گروهی ۲۰ نفره با حضور قاریان و حافظان ممتاز و یک گروه تواشیح تشکیل می‌شود. امیدواریم با برنامه‌ریزی بهتر و شناسایی استعدادها در استان‌ها به ویژه یزد که استان قرآنی و در این حوزه زبانزد است، برنامه‌ها را ادامه داده و این جلسات و برنامه‌ها و مسابقات زمینه ارتباط و انس هرچه بیشتر با قرآن باشد و زندگی ما را تحت‌الشعاع قرار دهد.

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

ویدئوها

بيشتر

تصاویر

بيشتر

پیوندها

بيشتر