• بله
  • اینستاگرام
لوگوی اوقاف

ویدئوها

بيشتر
یک قاری و حافظ قرآن تاکید کرد:

اهمیت مسابقه بین‌المللی قرآن کریم در این دوره به خاطر جنگ غزه بیشتر است

یک قاری و حافظ قرآن با مهم خواندن چهلمین دوره برگزاری مسابقات بین المللی قرآن به دلیل جنگ اسرائیل علیه غزه، بر تبلیغات گسترده در این زمینه تاکید کرد و گفت:ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت جامعه اسلامی داریم. با توجه به ظلمی که اسرائیل غاصب علیه فلسطین انجام می‌دهد مردم مسلمان باید این وحدت را بیش از پیش حفظ کرده و آن را به مردم جهان نشان دهند.

فاطمه شیرازی قاری و حافظ قرآن کریم درباره مسابقات بین المللی قرآن گفت: به نظرم مسابقات بین المللی قرآن تجلی وحدت امت اسلامی است. اینکه همه کشورها زیر لوای قرآن کنار هم جمع شده و با هم روی مورد وحدت آفرین که همان قرآن است، تاکید می‌کنند با ارزش است.

 وی ادامه داد: حضور و گردهمایی قرآن همیشه مهم است اما این دوره مهمتر خواهد بود و ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت جامعه اسلامی داریم. با توجه به ظلمی که اسرایل غاصب علیه فلسطین انجام می‌دهد مردم مسلمان باید این وحدت را بیش از پیش حفظ کرده و آن را به مردم جهان نشان دهند.

 شیرازی با اشاره به تاثیر مسابقات قرآن در سطح جهانی خاطر نشان کرد: ذهنیت برخی کشورهای اسلامی این است که ایرانی‌ها چون عجم هستند و زبانشان عربی نیست نمی‌توانند قرآن را خوب قرائت کنند. وقتی ما مسابقات بین المللی را در بالاترین کیفیت، استاندارد و بالاترین سطح متسابقین برگزار کنیم وقتی آنها تلاوت‌های ناب ایرانی ما را می‌شنوند تعجب می‌کنند و اینکار خودش تبلیغ علیه جوسازی‌های استکبار علیه کشور است.

این قاری بین المللی افزود: فرصتی که در جهان برای ما پیش می‌آید همین مسابقه است و باید از آن نهایت استفاده را بکنیم و باید به گونه‌ای باشد تا کسانی که از کشورهای دیگر به ایران می‌آیند، سفیران قرآنی  ایران در کشور خودشان باشند.

وی با اشاره به ضرورت تبلیغات قرآن در رسانه‌های خارجی گفت: در کشور ما اطلاع رسانی خوب است هرچند جا دارد بیشتر کار شود. هر قدر بیشتر فضای این روزهای کشور را قرآنی کنیم در ذهن افراد عام و جذب آنها  به قرآن تاثیر گذار خواهد بود یا  طور مثال اگر پتانسیل‌های مثبت تشویقی داشته باشیم  حظور حداکثری مردم عادی  در سالن مسابقات اتفاق می‌افتد.

شیرازی حضور افراد در مسابقات قرآنی را عامل تشویق و حسن شروعی برای علاقه‌مندان به رشته‌های قرآنی دانست و افزود:حضور در مسابقات می‌تواند برکات زیادی داشته باشد و هر چه خلوص و صمیمیت این جلسات زیاد باشد جذب مخاطبان نیز بیشتر می‌شود.


 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

گزارش تصویری

ویدئوها

بيشتر

پیوندها

بيشتر